Här presenteras tre personer som bor i kvarterets lägenheter

Beskriv dig själv Jag heter Bosse

Ålder? jag är 65 år

utseende? Jag har lite Rynkig, flintis, vitt skägg.

Vad har du gjort fram tills “idag”? Varit astronaut och landat på månen. Sen gått i pension och flyttat till toppen av Galdopiggen i en liten stuga

Vad gör du idag? studerar/jobbar?Jag är pensionerad

Varför flyttar du hem?Det har blivit lite för ensamt och kallt

Var bodde du tidigare/innan du flyttade hit? Berätta om staden. (4:or i Sverige, 5:or i Norden, 6:or Europa)Jag bodde först i en lägenhet vid rymdstationen, men efter det flyttade jag på toppen av Galdopiggen i en liten stuga.

 

Har du något djur? En hund som heter BosseJr

Har du någon sambo/familj? Har inte tid att vara med en familj.

 

Vad gör du på fritiden? Bestiger berg tex Galdopiggen

 

 

Beskriv dig själv

Namn: Ella

Ålder?   Jag är 24 år

utseende? Jag är lång har brunt hår är ganska smal med gröna ögon,

Vad har du gjort fram tills “idag”?jag gick på universitet i Stockholm.

Vad gör du idag? studerar/jobbar? Jag jobbar på restuang apa.

Varför flyttar du hem? Jag flyttade hem för att jag fick ett jobb i Sundsvall och för att jag gillar detta samhälle

Var bodde du tidigare/innan du flyttade hit? Stokholm för att gå på universitet Stockholm är Sveriges huvudstad

 

Har du något djur? Ja, två hundar Alex och Kalle.

Har du någon sambo/familj? Nej.

 

Vad gör du på fritiden? Jag tränar mina hundar på agility.

 

Jag är 65 år har grått kort hår, och många rynkor i ansiktet, men är glad ändå. Jag har blå ögonfärg och är kort. Jag heter Elisabet Andersson. Jag har åkt längdskidor i Schweiziska Längdskidlandslaget och var en av dom bästa i världen. Jag håller fortfarande på med skidor och träning, tävlar ibland men inte så ofta. Jag har bott i staden Zurich i Schweiz i ca 45 år. Men har åkt hem emellanåt för att få träffat mina släktingar och vänner. Zurich är Schweiz största stad med ca 398 575 invånare. Den ligger vid Alperna. Jag flyttar hem till Sverige och Lucksta för att jag vill tillbaka till där jag har växt under min barndom och till min släkt. Jag tar självklart med mig min hund och mina två katter, jag tror dom längtar till att få se Sverige.


Prenumerera på nya blogginlägg